TCS / Teaching / Tik-79.148/ Tenttitietoa

Tik-79.148 Tietojenkäsittelyteorian perusteet

Tenttitietoa


Tietojenkäsittelyteorian perusteiden tentin rakenne on muuttunut. Uusi tentti jakautuu kahteen osaan:
  1. Monivalintatehtäviä 10 p.
  2. Teoreettisia ja soveltavia tehtäviä 20 p.
Tentin läpäisemiseen vaaditaan ensimmäisestä osasta vähintään 5/10 pistettä ja yhteensä vähintään 15/30. (Yhteispistemäärä saattaa pudota pisteellä tai parilla tentin vaikeusasteesta riippuen.) Laskuharjoituspisteet lisätään suoraan tentistä saatuun pistemäärään, mutta hylättyä arvosanaa ei voi korottaa hyäksytyksi. Yksi mallitentti (pdf) sekä vastaukset (pdf) ovat saatavilla.

Tenttiin ilmoittaudutaan Topi-järjestelmän avulla. Seuraava tentti on 9.5.2001, 9-12ABC. Tentti-ilmoittautuminen suljetaan muutamaa päivää ennen tenttiä, jotta tarvittavat ylimääräiset salivaraukset voidaan tehdä ajoissa. Lisäksi kolmen epäonnistuneen tenttikerran sääntöä ryhdytään valvomaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kolmen hylätyn suorituksen jälkeen joutuu tekemään ylimääräisiä kotitehtäviä ennen kuin saa yrittää neljännen kerran.

Uudentyyppinen tentti otetaan käyttöön siksi, että kurssin suuren opiskelijamäärän takia vanhanmallisen tentin korjaamisesta kohtuullisessa ajassa tulisi melkeinpä ylivoimainen urakka.


Latest update: April 26, 2001. by Tommi.Syrjanen@hut.fi